Ne-am nascut pentru a da stralucire,
Ne-am nascut pentru a oferi iubire,
Si-am pornit pe drumul frumusetii
In minunata lume-a creativitatii.

                           In urma cu 17 ani, am facut un prim pas in lumea modei.

       Am inceput ca  proiectant imbracaminte si designer vestimentar,  am fost si sunt coordonator de echipe care executa tinute vestimentare…. iar cel mai mult ma incanta chipul si ochii stralucitori ai clientelor atunci cand se imbraca in rochiile create special pentru ele.
        Experienta mea de atunci cuplata cu interesul si pasiunea pentru vestimentatie si creatie, m-au determinat sa combin cele doua elemente intr-un concept: „rochii cu dichis” prin care orice tinuta creata de noi va avea acel „quelque chose” care ii da unicitatea  femeii ce o poarta.
        La Bride’s Boutique, gasiti o echipa de profesionisti  capabili si dornici de a-ti fi alaturi  cu imaginatia, experienta si energia lor, la cele mai importante evenimente ale vietii tale; momente in care iti doresti  sa te simti confortabil si increzatoare, capabila sa te bucuri de admiratia sau invidia celor din jur, dornica de-a arata o alta latura a personalitatii tale care sa-ti completeze imaginea de Femeie.
       Ei bine, noi suntem pregatiti pentru a te schimba, a te imbogati cu experiente noi si frumoase, si a-ti improspata garderoba.
       In urma unei intalniri purtate in sfera gusturilor tale in materie de fashion, impreuna cu tine vom  creiona o rochie sau alta creatie vestimentara care sa te reprezinte si care sa-ti puna in valoare charmul si unicitatea.
      Este vorba despre crearea unei piese vestimentare, insa, pentru noi asa cum am facut pana acum si asa cum vrem sa fie si-n viitor, este inceputul  unei relatii de prietenie de durata.
      Noi vrem sa fim alaturi  nu doar la nunta, vrem sa fim ,,prezenti’’ si la botez, petreceri, absolviri si alte evenimente din viata ta.
„Acolo unde este o rochie, este si o femeie; daca nu exista femeie, nu exista nici rochie”
Coco Chanel