Evenimentele Bride’s Boutique

La invitatia Mariage Fest in 2010 Bride’s Boutique a fost alaturi de femeile ce-si cautau rochita mult visata si a pus accentul pe transparenta si volum. Texturile folosite, dantela cusuta manual, broderiile hand-made cu pietre, margelute si cristale, constituie un laitmotiv al propunerilor Mihaelei Radu pentru acel sezon.

Galerie Eveniment Mariage Fest

              Am urcat pe podiumul evenimentului Bucharest Fashion Week al acelui an 2008, cu 13 rochite unicat, prin care designerul nostru Mihaela Radu vrea sa inspire fiecare mireasa sa fie naturala si sa-si aleaga rochita pe care o viseaza: rochia princess cu forme explozive din tulle fin; rochia sirena cu linii versatile ce subliniaza feminitatea; rochia mini cu linii simple, drepte sau jucause ce pun in valoare calitatea materialului ales; rochia fluida, lejera si comoda ce mangaie silueta fiecarei mirese. Piesa de rezistenta a colectiei o constituie rochita Orchid prin care Mihaela Radu a adus culoare in tinuta unei mirese. A imbinat naturaletea orhideelor cu verdele crud al primaverii si a incurajat miresele sa aleaga culoarea in ziua casatoriei. 

Galerie Eveniment Fashion Week

   De ziua indragostitilor anului 2009, colectia Mihaelei Radu a avut ca tema pasiunea si a adus in scena feminitatea, naturaletea si gingasia mireselor. In cadrul evenimentului Valentines Days  ce a avut loc in holul Vivantis Mall, Bride’s Boutique propune linii simple, croieli precise, puse in valoare de materiale pretioase si aplicatii surprinzatoare. Imaginea acestei femei delicate este construita plecand de la o diversitate de texturi: voal suplu vaporos, tulle moale, fin si aerat, dantela Chantilly asezata cu grija pe un satin fin din matase naturala.

Galerie Eveniment Vivantis Mall