Am urcat pe podiumul evenimentului Bucharest Fashion Week al acelui an 2008, cu 13 rochii unicat, prin care designerul nostru Mihaela Radu vrea sa inspire fiecare mireasa sa fie naturala si sa-si aleaga rochia pe care o viseaza: model princess cu forme explozive din tulle fin; rochia sirena cu linii versatile ce subliniaza feminitatea; rochia mini cu linii simple, drepte sau jucause ce pun in valoare calitatea materialului ales; rochia fluida, lejera si comoda ce mangaie silueta fiecarei mirese. Piesa de rezistenta a colectiei o constituie rochia mireasa modelul Orchid prin care Mihaela Radu a adus culoare in tinuta unei mirese. A imbinat naturaletea orhideelor cu verdele crud al primaverii si a incurajat miresele sa aleaga culoarea in ziua casatoriei. 

Bride’s Boutique are placerea de a descrie cateva dintr-e rochiile de mirese realizate si prezentate pe podiumul editiei Fashion Week din Bucuresti, unde am avut placerea de a prezenta 13 rochii mirese unicat, realizate manual in atelierul nostru din Bucuresti, strada General Petre Popovat 37-39, sector 6.

Rochiia de mireasa de culoare verde crud a fost creeata din peste 100ml de tulle frantuzesc, accesorizata cu corset cu benzibrides-boutique-fashion-wee satinate, orhidee naturale, ceea ce a facut ca rochia de mireasa verde crud sa fie foarte apreciata. Acesta rochie de mireasa a fost singura rochie din colectia Fashio Week, colorata, celelalte au fost realizate din materiale calitative de culorii deschise. Urmatoarele rochii mirese au fost creeate din tafta ducesse cu voal organza sidef, broderii aplicate manual, organza fiind fronsate pe bust. Materialele folosite au contat foarte mult in realizarea acestor rochii mirese, fiind realizate din dantele stil macrame din bumbac, voal cu trena, broderii cu margele, pietre pretioase swarovski sau perle aplicate manual. Unele modele de rochii mirese sunt scurte,¬† cu decolteu in „V”, usor evezate si transparente pe talie, iar alte rochii de mirese model linie A, au fost realizate din material¬† tafta ducesse si organza sidef, avand voal lung pe cap, cu trena si broderie cusuta manual.

Creatoarea Bride’s Boutique, Mihaela Radu a schitat si a realizat rochiile de mirese special pentru acesta editie inainte cu doua luni si a numit rochiile de mirese prezentate pe scena Fashion Week dupa materialele folosite si linia rochiilor acestea fiind:

rochie de mireasa Orchid, rochie de mireasa Jeniffer, rochie de mireasa Sarra, rochie de mireasa Sabina, rochie sa mireasa Regina Noptii, rochie de mireasa Michelle, rochie de mireasa Erica, rochie de mireasa Rossa, rochie de mireasa Gipsy, rochie de mireasa Sandy si rochie de mireasa Irina.

Acesta a fost prezentarea editiei Fashion Week unde Bride’s Boutique a defilat cu 13 rochii de mirese creeate si realizate special pentru acesta editie, toate fiind lucrate manual in cel mai mic detaliu.